CONTACTEER ONS

 

Functionele, klassieke of moderne binnendeuren voor uw bedrijf of huis te Brasschaat

Privacy en warme omgeving met binnendeuren

Iedereen houdt van privacy en een knusse en warme omgeving. Om dit te kunnen verwezenlijken hebt u uiteraard nood aan passende binnendeuren.

Zowel op kantoor, in uw winkel als bij u thuis is het kiezen van passende binnendeuren een belangrijk item in uw bouw- of verbouwingsproces. De binnendeuren bepalen namelijk meteen de sfeer en gezelligheid van uw woning of de “standing” van uw kantoor of bedrijf te Brasschaat. Laat u daarom vakkundig adviseren en bijstaan door een ervaren schrijnwerker en contacteer De Brasschaatse Woningservice.

Professionele aanpak, persoonlijke service

U kunt bij ons rekenen op een professionele aanpak en een persoonlijke service. Ons bedrijf is klein waardoor u steeds rechtstreeks in contact staat met zaakvoerder Tom Calewaert. Geen eindeloze telefoontjes dus naar allerhande verschillende afdelingen alvorens u de juiste persoon die uw project behandelt aan de lijn krijgt.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en houden dan ook van een open communicatie in beide richtingen.

Offerte binnendeuren Brasschaat

Ontdek de diverse mogelijkheden van binnendeuren voor uw gebouw nabij Brasschaat en contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte.