CONTACTEER ONS

Ga voor extra ruimte en ontdek de diverse mogelijkheden voor zolderafwerking in Brasschaat

Uw kinderen worden groter? Uw hobby neemt grotere proporties aan? Kortom u hebt dringend nood aan één of meerdere extra kamers? Kies dan voor een van de vele mogelijkheden van zolderafwerking voor uw woning te Brasschaat.

 

Diverse afwerkmogelijkheden

Wij verzorgen de zolderafwerking met diverse materialen. Dus zowel voor finalisatie met gyproc, platen, hout of andere materialen kunt u bij ons terecht.

 

Totaalafwerking zolder

Wij voeren de zolderafwerking in het gebouw te Brasschaat uit van A tot Z. Ook het plaatsen van de nodige deuren en de bijhorende inbouwkasten behoort tot de mogelijkheden.

 

Offerte zolderafwerking

Elk nieuw project starten wij met een vrijblijvend bezoek. Op die manier krijgen wij voldoende inzicht in uw wensen en overlopen wij het beschikbaar budget.

 

Neem vandaag nog contact op met ons voor een kennismakingsgesprek en wij bekijken meteen onze agenda om een afspraak op het voor u passend tijdstip vast te leggen. Hoe groot of klein de bovenste ruimte van uw woning ook mag zijn, een mooie zolderafwerking zorgt voor een meerwaarde van uw huis in Brasschaat.